Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu gibi olur.

Görmüş olacaksınız ki bu kadar mürtefi kaliteli yangın baplarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile bina deruni veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, doğal afet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da bina ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Projeye en amelî Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı dürüst kolaylıkla açılan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış Yangın Merdiveni Kapısı veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı akıllıca itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü dal şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı dâhilin oldukça maslahatlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İnsanların kalın olarak bulunmuş olduğu binalarda yerinde sayıda acil çıkış kapısı bulunmalıdır. Bir nöbetmünasip ivedi bir durumda çhileışanların veya binada mevcut özge personelin zorlamasız çıkışını sağlayıcı asgari dü evgin çıkış bapsı bulunmalıdır.

Yangın ve evgin hatır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu dal bazı modellerde alışılagelen kapı koluna dublör. 

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil hava önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı yangın kapısı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir cenahının çıplak olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini yürekeriye hapseder.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Yangın Çıkış Kapısı Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page